Leen van thuis uit e-boeken bij de bib

Vanaf nu kan je via de bib gratis e-boeken lezen op een eigen toestel naar keuze. Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel op het cloudLibrary-platform om het aanbod te ontdekken en meteen je eerste e-boeken te lenen.

Lees nu e-boeken bij je thuis via de bib.

Op het e-boekenplatform cloudLibrary doorzoek je eenvoudig het volledige aanbod. Je kan 2 boeken lenen, 2 boeken reserveren en elk boek maximaal 6 weken houden. Geen boetes, geen zorgen: een boek verdwijnt na de uitleentermijn vanzelf van je toestel. In de collectie vind je Nederlandstalige literaire en populaire romans, toegankelijke non-fictie en een beperkt aanbod Engelstalige werken. Tablet, e-reader, smartphone, laptop … E-boeken lezen via de bib kan op elk toestel, op elk moment.

Meld je eenvoudig aan met je Mijn Bibliotheek-profiel op het e-boekenplatform cloudLibrary en leen gratis je favoriete e-boeken vanuit je luie zetel!

Lees hier hoe alles in zijn werk gaat en ga zelf aan de slag!