Games

Goed nieuws voor alle gamers: voortaan kan je ook games uitlenen in onze bib! We hebben onze collectie immers uitgebreid met enkele toffe games voor diverse consoles.

Games zijn net als boeken, films en muziek. Je hebt ze voor jong en oud en in allerlei diverse thema's: van adventure en actie tot role playing, racen en shooters. Ze verdienen dan ook zeker een plekje in de collectie van de bib.

Om te starten hebben we alvast een kleine collectie games voor Playstation 4, Xbox One en Nintendo Switch in de aanbieding. We hebben games voor alle leeftijden: zowel voor kinderen en jongeren als voor volwassenen.

Omdat de collectie momenteel nog beperkt is, kan je voorlopig slechts twee games per lidkaart uitlenen voor een periode van 4 weken. Je kan de uitleenperiode eenmaal verlengen met 4 weken. In de toekomst breiden we deze collectie verder uit.

Hieronder vind je alvast een greep uit ons huidige aanbod voor de diverse consoles. Klik op 'Bekijk de volledige lijst' om het hele aanbod te bekijken. In de bibliotheek vind je de collectie in de leeszaal op de eerste verdieping.